Skriňa - facelift


Úložného miesta nie je nikdy dosť, tak som tu dnes opäť s jedným faceliftom skrine, ktorý má podnadpis "Ako sa zo škaredej a tmavej skrine stala krásna a svieža skriňa".

Stalo sa to takto. Kde bolo, tam bolo, žila jedna kreatívna osôbka, ktorú veľmi bavilo dávať starým veciam novú šancu. Takže keď zočila túto skriňu, ktorá potrebovala vdýchnuť život, hneď sa pustila do práce. 

Najskôr sa pustila do náročnej premaľby celého korpusu zvonka i zvnútra. Náter základovou farbou a na to tri vrstvy bielej farby. Nebola to sranda, skriňa je vysoká dva a pol metra a široká o kúsok viac, má 2,60 metra. Osôbka sa ale len tak ľahko nevzdáva a zvládla to.


 Rozhodla sa, že prostredné dvere odstráni a namiesto nich dá závesy. Preto tiež na časť steny, ktorá bude za závesom, namaľovala dekoratívny vzor sivou farbou.


Zrkadlo, ktoré malo hrať takisto dôležitú úlohu v tomto príbehu, prešlo tiež faceliftom.


Potom nastala tá príjemnejšia časť práce. Všetko to spolu "nastajlovať". Do skrine po stranách namontovať tyče na vešanie, zavesiť zrkadlo, namontovať poličky (využité zbytky z kuchynskej linky), umiestniť komodu, ktorá bola hlavným hrdinom v tomto príbehu a zavesiť závesy, na spodnú časť ktorých osôbka našila dekoratívny čierny lem. 

Teraz už len necháme zaznieť fanfáry... tadáááá... a tu je pohľad na skriňu predtým a potom.


No nie je nádherná?! Krásna, svieža, plná života.







A zazvonil zvonec a príbehu o facelifte skrine je koniec.

Aspoň na chvíľu. Projektov mám ajajáááj :-)

Komentáre