Spálňa pre Ňu - facelift


Vynovená spálňa pre Dámu, ktorá v tejto zóne obydlia uprednostňuje skôr neutrálne farby. 

Tak ako v predošlom facelifte "Spálňa pre Neho", o ktorom sa dá viac dočítať tu, aj v tejto izbe boli žlté steny, keramická dlažba, dvere a okno tmavohnedé. Naozaj nie príliš vábivý vzhľad.

Skrášľovacia kúra začala výmenou okna, tentoraz s bielym rámom. Hneď potom nasledovalo vymaľovanie izby a dvier na bielo a položenie plávajúcej vinylovej podlahy s motívom dreva.

V izbe nebola žiadna skriňa, iba výklenok v stene, ktorý sme využili na vytvorenie šatníka bez námahy a za pár grošov. Viac o tomto projekte "urob si sám" je tu.

Potom prišlo na rad zariaďovanie izby. 

V obchode sme úplnou náhodou natrafili na hotové čalúnené čelo postele, ktoré stálo iba 90€ (v porovnaní s tými, čo sme videli predtým a stáli od 300€ vyššie) a veľmi sa mi páčilo. Tak sme neváhali a putovalo s nami domov.

Nočné stolíky sú z bazáru a oba sú "vyliftingované". O ich prerode sa zmieňujem tu a tu.

V rohu izby je prútené kreslo z výpredaja. Dve odkladacie poličky na fotky, kvety a drobnosti. Zrkadlo je z bazáru a ako vešiaky som použila zarážky na dvere, ktoré sme priskrutkovali do steny.

Pri posteli sú jutové behúne a pri kresle falošná kožušina. Béžové závesy, biela záclona, vankúše, lampy, obrazy, ktoré som maľovala, zrkadlo-diy nad posteľou a ostatné doplnky dotvorili celkový ráz izby. 

Tento vzhľad nie je konečný, ešte treba dotiahnuť pár drobností, ale nateraz som spokojná s novým vzhľadom. Izba je veľmi svetlá a má upokojujúca.










Komentáre